Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottenapp & drama - limerick



En teatergrupp fiska vid Asken
när från bryggan det hördes ett plask. En
bortgjord aktris
hade olyckligtvis
kommit av sig och då tappat masken






Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 584 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-06-16 10:58



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
priset! skulle det ju vara
2011-06-17

  Ingela Svenson VIP
hihi, rolig, dina limerickar tar som sagt limerick-proset!
2011-06-17

  stenhur VIP
Ett rimord sammansatt av två ger en extra krydda åt denna mycket välgjorda limerick!
2011-06-17

  Minkki VIP
Kul!
2011-06-17

  Diffusiaria
Great.
2011-06-17

    Bodil Sandberg
haha där satt d en!!!
2011-06-17

  Catharina Edin VIP
Kära nån; du är en limerick-mästare! Och rimmet 'Asken - plask. En' är ju obetalbart!
2011-06-16

  Gunwale VIP
En riktig och riktigt, riktigt bra limerick! Lyckad på alla sätt och vis!!
2011-06-16

  himlens hemlighet VIP
och masken den ska heta kalle! du är så lenrimmad du :)
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP