Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penseldrag & proportioner - limerick

 

En krokikonstnär från Sundbyberg
börja måla men fick slut på färg
Så den nakna modellen
fick gå hemåt för kvällen
med ett tavla som likna en dvärg

 




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 578 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-06-16 20:08



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Tjoho! en riktig fullträff här!
2011-06-17

  Saga-Sofia
Haha! Älskar de här.
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP