Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ah, du ljuva sommartid




Drömmen om ljus

Jag drömde

 

Om hjärtans
stilla lek i
skimrande
solljus


Jag drömde

 

Om din
smekande
hand längs
min sida


Jag drömde

 

Om havets
kraftfulla
sång vid
klipporna


Jag drömde

 

Om skratt
i lyckorus
bland
grönskan


Jag drömde

 

Om två
hjärtans
stilla lek
i skimrande
sommar

 


Ljus




Fri vers av sockerspöket
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-17 22:58



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Så underbart härligt positiv och ljuvligt sommarvarm! Andas fritt in alla dessa känslor och bara njuter!
2011-06-21

    ej medlem längre
Ah...underbara drömmar och ord!!!!!

Bokmärkes
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket