Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå!




Hjärtans klockor

Hjärtans klockor slå
tiden den är vunnen

 

Den är vår

 

Framtidsljuset glimta
natten andas morgon

Vindens röster viska
livet är till för att levas

 

Länge leve livet

 

Timman den må fly
men kärleken förblir

När skymning faller
älskas du älskade

 

I hjärtat mitt

 

För tiden den är vår
ja den är vunnen

Hör nu hur

 

Hjärtans klockor slår




Fri vers av sockerspöket
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-17 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket