Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och som Fredric föreslog ; gissa gärna vem som skrivit vilka rader ... =)


romans för timmen av Fredric & Malin




mellan nystrukna lakan fann hon sig själv
mer levande än nånsin förr
hon öppnade sina sinnen och insåg att hon log
hennes andning var ännu tung av hans beröring 


trots att det var två veckor sedan
kunde hon ännu känna hans lust, virad kring sin midja
runt i sina tankar och inuti
virvlade deras kroppar i en oförglömlig dans

en förbjuden romans


 




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 333 gånger
Publicerad 2005-12-31 12:04



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
oj ja vacker och
sensuell
2005-12-31

  Virgo Cinnamon
Tack.Påpekar att även Fredric gjort mycket för denna!
2005-12-31

  Propella
Oh ja! Malin, du lyckas igen. Denna text är strålande - du har så målande språk att det känns som det är jag som är med i dina upplevelser.
2005-12-31

  Daniel_78 VIP
mm väldigt bra, jag gillar speciellt när det rimmar till lite sådär i förbifartem som det gör i slutet. hade gärna sett ett till sådant i texten. men det får gå.
bra!
2005-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon