06.26 kl 18:13

pojke/flicka och frågorna tumlar vilt -
var ligger skillnaden i kön
du skapades till ....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svar till "Villkorlig dom", Anacreon anno 2011.06.26 kl 18:13

pojke/flicka och frågorna tumlar vilt -
var ligger skillnaden i kön
du skapades till ....




min lilla tös - dig släpper jag ej

 

och jag gläntade på dörren
för en liten tös,
öppnade mitt hjärta
släppte henne lös

det smärtade för hela slanten
gav mig djupa sår

i morgon tar jag tag i dörren
greppar hennes hand

så går vi där tillsammans
genom skogen,
hon, min lilla vän och jag




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-06-26 20:15



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag läste nyss anakreons dikt och den var onekligen enormt bra preics som den här fina du har skrivit - så berörande vacker poesi!!
2011-06-27

    ej medlem längre
Berörande, mycket fint skrivet. Känner igen mig i dina ord!

Det här kan bli en en ny muren ...
2011-06-27

  Sonja Sidorow Lapington
den lilla flickan håller jag också i handen för henne känner jag igen
2011-06-26

  © anakreon VIP
Min stolthet över att ha inspirerat en smula till denna rörande text känner inga gränser!
Blir det dessutom en ny "Mur" så ligger en spännande framtid inom räckhåll.
Calle
applåderar
2011-06-26

  Minkki VIP
en ny Muren stiger fram...
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP