Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självbetraktelse

Nu beaktar jag
Hur föraktar jag
De där ja
Som inte är som jag

Eller då
Kan det vara som så
Att det är för likheterna
De där sidorna
Som jag glömmer
Hos mig gömmer
Att det är dom
Som jag fördömer




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 385 gånger
Publicerad 2011-06-26 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson