Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ligger i soffan

Du ligger i soffan
För någon gång i ordningen för mycket

Du ligger i soffan
Och pappa gråter
Uppgivna kärlekstårar

Du ligger i soffan
Mamma är arg
Desperat, uppgivet arg

Du ligger i soffan
Lillasyster försvinner
Längre
Och längre in
I ditt
Och sitt eget
Mörker

Du ligger i soffan
Och jag smeker ditt hår
För sista gången
Eftersom jag är på väg
Att sluta känna

Du ligger i soffan
Och vet
Att fast det är det sista du vill
Så kommer du fortsätta
Att göra oss illa




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-26 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson