Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blöder


står tryckt mot väggen
för att inte falla

du tar andan ur mej
med dina ord

tar mej för hjärtat
håller orden så kär

mina läppar ler
men hjärtat gråter

mina ben ger vika
min rygg såras

du är så långt borta

orden ekar i mitt huvud
i många dagar blöder såren

de gråter liksom jag




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-01-02 11:41



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
starkt och bra
gillade speciellt
du tar andan ur mig med dina ord
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon