Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är det som göret

Det är ditt sätt
Att inte se på mig
Ditt sätt
Att nonchalant vidröra mig

Det är ditt sätt att gå
Att stå
Att le

Det är din arrogans
Din bortvändhet
Din onåbarhet

Det är känslan
Av att du vet

Det är det
Som får mig
Att inte förälska mig
Inte älska dig
Inte vilja lägga mitt liv
I dina händer

Det är det
Somfår mig
Att så in i norden
Tända på dig




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-05 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson