Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
splitter i halsen, skärvor i handflatorna för tystnad gör ont, så ont


Jag säger ingenting

har man en gång
tagit det där steget
som är stort men ändå litet
och korsat gränsen
kan man inte gå tillbaka
man kan bara gå vidare

och du säger att
du aldrig känt så här
jag säger att vi kommer
krossa mer än bara glas
om vi fortsätter

men när du rör vid mig
förverkligar du allt
och det brinner längs min hud
av dina fingrar

men när du säger "ha det"
istället för "puss" innan vi lägger på
då inser jag att har gett mig in
på för djupt vatten
och att det gör ont
att vara din hemlighet

för när du struntar i att svara på sms
då ligger du i hennes famn
och jag är någonting som aldrig existerat
Du gör mig smutsig och jag tillåter dig
som om jag inte var värd mer än ett andetag

och jag blir arg
arg på dig
men mest på mig själv
för att lusten försvagade mig
och gjorde att jag tillslut gav efter
gav upp mig själv till dig
fastän du bara är en av dem
som trampar på allt du får

du tar och tar
tills du tappar allt
du städar inte ens upp efter dig
du bara går, som om ingenting
och det knyter sig i magen
när du ser på mig som om vi
vore främlingar som aldrig
någonsin har rört vid varann

och jag hatar dig för att jag lät dig
komma in på alla sätt

be mig att gå, gör det
knulla mig en sista gång
jag tänkte ändå aldrig stanna
skrik åt mig att sluta längta
och gå om inte jag går

för det vi bygger
rasar hela tiden
det brinner ner
varje gång du rör min hud

men när du går därifrån
är du hel med sträckt rygg
och jag i skärvor

men ingen ser
för ingen vet
det är ju vår hemlighet

jag plockar upp skärvorna i tysthet
så att ingen skall höra att jag går sönder
skär mig då och då
men det gör inte ont
inte ont alls
lägger splittret i min hand
hoppas att ingen ska se
att jag är sönder igen
av någon annans händer
av någon annans tystnad


men jag säger inget
blöder i min ensamhet
ingen skulle förstå ändå



jag säger ingenting








Fri vers (Fri form) av Alexandoria
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-17 10:21



Bookmark and Share


  mickech
Berörande!
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Alexandoria
Alexandoria