Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kättja - de 7 dödssynderna

 

Kättjan hon kände

i kroppen

inför honom

var förbjuden

i handling

 

i tanken kunde

hon dock tillåta sig

att sakta drömma

 




Fri vers av Cris
Läst 687 gånger
Publicerad 2006-01-02 19:04



Bookmark and Share


    steffe struts
kan inte låta bli att kommentera :-)
sådan kättja känner nog alla, någon gång i livet.
skamligt, ångestfyllt och alldeles, alldeles underbart!
snyggt fångat.
2006-01-04

  Jessica Ebbesson
Duktigt diktat om kättja.
Tycker om de gulliga slutraderna.
2006-01-02

  Ola Rydberg
snyggt knåpat om förbjuden längtan
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris