Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....lite inspirerad av att jag idag sett nya KingKong


du mitt Odjur




Låt mej sitta i din hand
Somna i din famn

Bär mej genom eld o vatten
Till den plats som blott är vår

Lämna inte mej en gång
Släpp mej inte ur din blick

Skydda mej från allt det onda
Håll mej tätt intill ditt hjärta

Låt mej vara Skönheten
Jag ska inte vara rädd för dej




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-01-02 21:37



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
kul när man blir inspirerad av film
denna var ju riktigt gripande och rörande
2006-01-02

  Erik&Anna
Intressant text :)
2006-01-02

  Propella
Enormt tilltalande text. Jag sveps med och dina ord fångar mig. Riktigt bra skrivet!
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon