Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Efter en torka, åter fylld av fantasi igen




Pennan

 

Sitter åter med

pennan i hand

 

 

Så länge sen

 

 

Låter känslan

flöda helt fritt

 

Känner tiden

stanna stilla i

 

Tyst beundran

och betraktelse

 

 

Granskande

 

 

Hade glömt hur

underbart det är

 

Att måla bilder

till mina tankar

 

Och känna fröjd

när måttet håller

 

 

Att få lyckas

 

 

Så skönt att åter

ha pennan i hand




Fri vers av sockerspöket
Läst 209 gånger
Publicerad 2011-07-21 19:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Välkommen tillbaka
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket