Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något lite mer


hajen

En mörk entonig melodi,
som bara jag hör dåna.

Jag rör mig sakta,
försiktigt smyger jag.
Ser dig sitta en bit ifrån mig.
Spänner låren,
balanserar på tårna.

Jag flyger upp ur vattnet,
kastar mig mot din rygg.
Våra skratt klingar i underbar harmoni med varandra,

Kärlek,
din och min kärlek är annorlunda.




Fri vers av Arro
Läst 455 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2011-08-03 14:28



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, ibland kan kärlekens melodi klinga annorlunda då dess melodislinga ljuder likt en trumpet och en trombon
2011-10-15

  Batman
fin kärlek. kärlek är fin. när den existerar, existerar den bortom tid och rum. bara i mitt rum får den plats - några minuter.
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Arro
Arro