Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlösahavets hundar


i ett slutet hörn i en röd stol
vaggades hon in

golvet var vågor
slog fram och för
mot reling och akter

utanför målade hon regnet
flimrande penseldrag
mot en färglös duk

han drogs längs parketten
speglade olycka
oavbrutet i bundna bilder

glaset sprängdes inåt
fönsterbrädet gapade
åt stormrummets mullrande

ur ett öppet hav ur fyra blå bårar
slets han ut




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-06 23:49



Bookmark and Share


  Joel Munther
genial dikt, du borde skriva mindre limericks och mer sånt här!
2011-08-31

  Gigi
Mycket bra text! Levande
och spännande. :)
2011-08-09

  Anders Perols
Stormande bilder målar du tydligt. En text som kan tolkas på flera sätt och som därför får läsaren att fundera. Mycket bra!
2011-08-07

  Catharina Edin VIP
Det här är det bästa jag läst av dig!!!
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP