Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En katt sover alltid med öppna ögon.


Huvudet vilar tungt mot min arm

gnyr i sömnen

Ögonlocken tunga, blicken allseende

En glimt av solen

En glimt av månen

I de bärnstensfärgade ögonen




Fri vers av Osram
Läst 1031 gånger
Publicerad 2006-01-05 22:38



Bookmark and Share


  Per Rydberg
En skönt vilsam kvällsbild! Den där mjuka känslan av katt - fin lugn dikt!
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram