Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med anledning till surströmmingspremiären
En Tobias Melander & Daniel produktion




Lunchmat & laminat - limerick

 

En golvläggare från Monette
till lunchmat åt strömming i ett
När magen sa STOPP
han kastade opp
och lade en fiskbensparkett




Bunden vers (Blankvers) av Daniel_78 VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-19 10:20



Bookmark and Share


  Baystream
haha brukar inte gilla dessa små dikter - men denna var klockren!
2011-08-20

  Bodil Sandberg
En sån fena
på golv vill jag mena ☺
2011-08-19

  Lili Samuelsson VIP
lysande, den här är riktigt bra. gillar mönstret där i sistaraden.snyggt jobbat
2011-08-19

  Cris
Hehe, den var bra!
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP