Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amputerad



du irriterar

som en tagg i foten
en flisa kvar sedan du drogs ut

 

nu äter den sig sakta men säkert in i benet

jag klarar mig inte med bara ett
men jag är fan nära att försöka




Övriga genrer av Elin S
Läst 493 gånger
Publicerad 2006-01-07 13:45



Bookmark and Share


  S.C.
mycket frågevis .. jag gillar hur du bygger upp ett hat och en känsla av en förbispringande kommentar snarare än en klassisk uppdiuktning av texten.
2006-01-10

  Propella
Du gör det gång på gång på gång. Du briljerar och jag faller hejdlöst.
2006-01-09

  Daniel_78 VIP
du lyckas få fram den där irriterande känslan
och sista raderna känns starka som få
2006-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S