Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då dina demoner drar ner dig. Tänk då på de du älskar och vilken underbar människa du är!


En röst som spränger alla murar behöver finna en varm famn

Du plågas av minnen från
barnbenstid,
sorgen växer nattetid.

Ensamma känslor väcks till
liv då undermedvetna krafter
väller fram med onda
avsikter.

Orden du skriftar, väcker
allas beundran, då livets
spel visslar en sorgsen
melodi.

Halvblod du är, indian
och svensk bildar harmoni
då nya krafter väcks.

Lyssna till trädens sång
vindens budskap,
jordens kraft
då vattnets strömmar
vidgar dina vyer.

Glöm aldrig de orden
dina dikter skänker.
Glöm aldrig din enorma
betydelse då
själar tappat hopp.
Glöm aldrig ditt inre
då sorgen
äter dig upp.

Fånga upp dig, bär
en röd ballong så länge
du behöver. Sjung barnvisor
låt det inre barn ta plats.

"Vill du ha en glass?"

Varm choklad, kanelbullar
kaffe och gott sällskap.
Tid till försoning
tid till vänskap
tid till kärlek

Tålamod skapar vänskap
tillit skapar ömhet
trygghet skapar kärlek

Våga öppna dörren, våga
släpp in ljus, våga vara
och bara se ditt inre rum.





Fri vers av Filosofen2
Läst 436 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-07 23:40



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Jättebra!
2011-09-10

    Mejja
När nattens mörker sig sänker
och sömnen ej ännu tagit vid
då kommer spökena från förr
och stör min frid
2011-09-08

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2