Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtalens magiska kraft då orden väver samman tankar

Telefonen ringer, leendet spricker upp
då namnet och bilden visas.
Rösten ger magi
orden fångar uppmärksamheten.

Samma känsla, samma tanke
då samtalen vidgar tankars
laburint.

Orden flödar
skratten klingar
byte av tankar
byte av ord
byte av skapande

Dina bruna ögon vill se mer
din fantasi oändlig
liksom ditt engagemang
i familjens styrka.

Viska orden så tyst du bara kan,
utan väsande ljud.
Fånga en ängel då dina
steg når ängen där väntande
blommor vävts samman
till en krans.

Selma Lagerlöf dig välkommen
hälsar, då stoltheten bär hennes
staty vid sundet.
Likt henne skapar du
poesi ur minnenas bank.

Orden du säger gör mig så glad
ögonen tindra långt efter
vi sagt godnatt.

Tryggt vi sova långt från
varann, tankar vi sänder innan
vi somna ska.










Fri vers av Filosofen2
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-08 22:56



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert skriftat.
2011-09-09

  Anna*
Så underbart med ord som vävs samman och bildar en skön helhet där närhet och ömhet är det centrala! Fint!
2011-09-08

  aol
härligt magiskt vackert skriftat vännen,
2011-09-08

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt om magiskat samtal... vackert!
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2