Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinn i helvetet!!!!

Du har ingen rätt att beträda denna mark mer!
Säg aldrig jag är din dotter mer!
Nu är du död, död död död!!!

Hatar dig, vill se dig lida som mamma
och vi en gång gjorde.
Undertryckta känslor svämmar över,
vill bara skrika ut vad du gjort!

Hoppas mamma besöker dig från
dödsriket, skrämmer
och ger dig allt du förtjänar!

Varför skulle du överleva?
Varför fick vi inte slippa ditt as?
Om du så kröp för mina fötter
kommer jag aldrig, aldrig låta
dig komma nära!

Parasit du är, som bara lever på
andras blod.
Var det skönt att kladda på
min bror?
Eller var det skönt att våldta
mamma?
Var det skönt att slå mormor sönder
och samman?
Var det skönt att plåga oss barn,
så vi nästan dog?
Var det skönt då du tog mammas
pengar, så du kunde proppa henne
full med sprit och cigaretter?
Då visste du mamma inte kom att
överleva!

DU LJUGER!!!!!
Din djävulsdyrkan bannar
dig. Tror du djävulen skyddar
mot Guds straff?

Allt du tar i DÖR, förpestas eller
går under. Aldrig du gett, bara tagit
från oss. Sålt själen till Djävulen
och dansat kring hans bord.
En dag kommer du stå till svars!

Aldrig mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aldrig mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aldrig mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Min dotter behöver inte dig!
Hennes godhet behöver skyddas
från din ondska. Aldrig du får
skada hennes själ, som du gjort
med alla andra!!!

Good bye the devel.
Your heart is frozen
like your soul.

Dance whit a dark
angel, who you let
hate and deth begein.





Fri vers av Filosofen2
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-12 12:49



Bookmark and Share


  Federico Romano
Mycket hat, om han lider , lider du mindre? Italienskt ordspråk: Älskar jag så finns du i mitt hjärta, hatar jag så finns du i mitt huvud.. Personligen försöker jag förstå mer än att hata det leder ingen stans och skadar mig mer än det skadar dom som jag borde hata. Starkt skrivet, man behöver få ur sig det och sen låta det vila.. Ciao..
2012-08-24

    AA VIP
Naket och starkt skrivet. Med vrede.
2011-09-13

    ej medlem längre
Oops, här var det inga ädlare känslor...desto mer äkta.

Antar att det är insikten om hans oerhörda svek som bubblar fram.
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2