Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matte jag vill sova nära dig!

Du sitter vid din konstiga sak och bara tittar,
musiken når mina öron.
Hjälp jag vill sova!

Matte, jag vill sova nära dig!
Jag är din katt och heter Tajsa.
Rullar ihop mig i hopp om att du
kommer, men nej snart kommer
jag att jama så du blir rädd....

Aldrig lägger du dig så sent, varför
just i kväll? Ser du inte att det är mörkt?
Snälla matte låt mig krypa under ditt täcke.

Lilla Tajsa
nu jag kommer och lägger mig
låter dig krypa in under mitt täcke
så vi kan sova gott båda.




Fri vers av Filosofen2
Läst 396 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-14 01:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I din text återfinnes det bästa hos människan!
Att kunna älska ett annat väsen-en annan art-det mina damer och herrar är att kunna älska!
2011-12-07

  Peter Olausson VIP
full av ro, sömnen blir säkert god!
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2