Rädd

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd




Cement i magen

 

Blundar hårt


Nejnejnejnejnej


Känner igen det så väl
det som krälar upp i
halsen och skapar en
otäck klump i magen

Försöker tänka logiskt
att det kommer gå bra
biter mig i läppen och
försöker att andas djupt

 

Tårarna rinner


Helvetehelvetehelvete


Blir arg och förbannad
och känner hur hoppet
fladdrar till i bröstet som
om syret börjar ta slut

Tycker att det räcker nu
kan inte allt få vara bra
vill inte må så illa av oro
för att man är så jävla rädd

 

 

Inte igen




Fri vers av sockerspöket
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-14 13:19



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Känner igen mig i det där. Så jag tycker det är en bra skildring av den där klumpen i magen oh rädslan som vill sluka en hel.
Bra!
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket