Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pralinens lilla kärlek

Praliner som sakta smälter på tungan,
fyller munnen med olika smaker.
Aromen når våra sinnen då vi öppnar påsen.




Fri vers av Filosofen2
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-14 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2