Tack Måna för ordet OMVANDRARNA!!!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Digitalt tilsvidarekommande tjafs
av icke dignitärt nyskapande . . .
With a little help from my friends:

Tack Måna för ordet OMVANDRARNA!!!




Hit och dit i utvandrad invandrardjungel


Kanske en nybrukare i anda ungefär som
utvandrarna som blev invandrare?

Kan man då kalla dem NYVANDRARNA?
(hrrmmmm beror på tidsperspektivet)

Nej, omvandrarna som var ditvandrarna
ja alltså de vandrade dit . . .

Indianerna sade att de kom hit
då skulle det kunna vara hitvandrarna
hit alltså de som kom dit

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?


hmmm känner mig som en riktig
omvandlare . . . hit och dit

Fasförskjutning med förlorad hålspets
hål håller halkande högerfots vänsterfot
fast . . . så det så

och ute på prärien dör sakta
vargarnas ylande U U u u t  . . .
jägarna har sedan länge gått i ide
nej ingen idé, älgjakten smäller högt

Pang på rödbetan syltan är slut!





Övriga genrer av DanSan
Läst 502 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-18 12:41



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hihi fundersamt och språksamt kanonhärligt!
du är en särdeles ordbehandlare!
2011-09-20

  Johanness
Härligt förvirrad text med trevliga uttryck.
2011-09-18

  Måna N. Berger
Tack Dan, för att jag fick inspirera lite grann :)
Ordet omvandlare föresvävade mig också. Det är ju så, när vi vandrar, rör oss, även i smått, att rörelse leder till förändring! Omvandling.
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan