Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens drottningar

Två glammiga tjejer skrattar in mot kameran, då
minnet vill stanna kvar.
Många år vi känt varann, stöttat då livet rasat,
denna kvällen är vi stjärnor.

Du mörk, bruna ögon och en härlig person
med skinn på näsan, vågar tro, vågar stå upp,
vågar ta mig som den jag är.

Jag ljus blå ögon och en poetisk
personlighet, men touch av rivgärn, mjukhet,
stolthet och mycket bestämdhet

Tillsammans blir vi snurriga små busfrön, som
vågar leva ut nattens fest.
Aldrig vi tyst sitter i ett hörn, aldrig vi väntar på
underhållning.

På dansgolvet våra livliga väsen tar plats, sjunger med
utan rädsla. Studsar, likt barn, då musik från förr
kommer tillbaka.
Du liksom jag känner många ute.
Hejar, kramar om gamla vänner, som ler
och visar uppmärksamhet.

Då salsa kommer ut i högtalarna, våra ben dansar
och kropparna rör sig likt takten.
Underbart då natten tar sin plats, stjärnornas styrka
vägvisar våra sinnen.




Fri vers av Filosofen2
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-18 20:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
livsbejakande o härligt gott
2012-06-04

  Delilah Juno VIP
Härligt tjejigt gulligt busigt tillsammans som bara vi tjejer kan!
2011-09-19

    ej medlem längre
Glädjerikt
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2