Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satsa på inre styrkor

Går in genom en gnistrande rostig grind,
som för mig in i en trädgård
full av prunkande grönska.

Äppelträden nu står med röda
äpplen, gräset vildvuxet så
gången döljs lite grann.

Dörren låst sen länge, gammal
lukt söker sig mot mina sinnen,
då tiden stannar.

Njuter då upplevelsen ger
maximal njutning inför prakten
hösten skänker.

Vägen mot framgång slingrar
sig då forna tider väcks.
Kampen får mitt inre att tappa
fokus för en sekund, men
då styrkan vinner tar kraften
om orkanen och kastar den
bort.






Fri vers av Filosofen2
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-20 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2