Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavlan

Ögon som lockar,
mun, som putar
leendets magi

Uppsatt hår i en knut
blusar i alla former
höga klackar
kappa

En liten näsprydnad
modeintresserad
kläder i överflöd
galen i skor
älskar väskor

Katt
dotter
vänner

bus
affär
skrattar
ler
pratar mycket

Vågar spränga gränser
ställer höga krav
sviker aldrig
öppnar dörrar
kämpar
ger gärnet

Soldyrkare
bikini
tatuering
hjärtan
kärlek

känslomänniska
går långt
strävar
sportat
älskar boxning
älskar brottning
älskar alla sporter

Styrketränat som ung
sprungit skolmaran
dragit på gränser




Fri vers av Filosofen2
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-22 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2