Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig som jag är

Kom och lägg dig
kom och känn hur
varmt det är under
mitt täcke.

Längtan får hela
mitt inre att
skrika ut ditt namn,
utan att skämmas.

Våga möt mig
våga se in i mina
ögon,
våga möt mina läppar
våga visa dina
känslor.

Våga vara naken
inför mig,
våga visa din
sårbarhet, som
totalt klär av dig
och blottar din
själ.

Våga gråt, våga säg
det ditt hjärta vill
våga säg nattens
alla fantasier i mitt
öra.

Våga viska du älskar
mig då morgonen gryr
utan några tvivel.
Våga stanna kvar och
våga möt min längtan
då ljuset faller på.

Våga tappa fattningen
och bara rasa ur hela
orkanens styrka.
Våga säg förlåt
då försoning sker,
kyss mig ömt
håll om mig
viska jag är din nu
och för evigt.

Stanna kvar även
då nattens timmar går
mot gryning.




Fri vers av Filosofen2
Läst 588 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-09-26 11:46



Bookmark and Share


  ULJO
Vacker hyllning till kärleken
2012-03-17

    lory
KÄRLEK I ALL SIN DJUP...
2011-11-15

    AA VIP
Vacker och berörande text.
2011-09-29

    Lars Gullberg
Intimitet är ett ord som aldrig nämns i dag
tiden rusar intensivt.
den förytligar människor och täpper igen hjärtat

den distanserar och fördömmer
den låser dörrar och förenklar

den missar mycket

mycket av det du beskriver i din fantastiska text

Tack jag bugar för den
du är värd en stående ovation

2011-09-29

    ej medlem längre
Värmande, djup
Berörd och tagen, tack!
2011-09-29

  Nina Nightwish
Vackert
2011-09-26

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-09-26

  Anna*
Längtan stark läser jag i dessa rader - precis det som var och en önskar djupast och innerligast! Applåder
2011-09-26

    ej medlem längre
GIVAKT!
*ler*
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2