Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viktens fasa

Snart 40.
Vill bara gräva ner mig!
Vill aldrig uppleva jag åldras!
Nojan över åldern växer för varje dag.

En gång söt.
En gång fet som en boll.
En gång svälte mig nästan till döds.

Mådde då jag kunde sätta på
mig small extrasmall.
Ville ner mer....

Har aldrig tyckt om fett på min
kropp, men ändå blir jag
som en ballong på sommaren!

Det mesta jag vägt är 95 kg.
Ja, det är sant!
Fet, så jag nästan vill kräkas
idag.

Mobbad pga av vikten
hörde ofta hur äcklad min dotters
pappa var.
Han ville ha en smal kvinna!
Människor tjatade om att jag
var fet.
Inte konstigt man slutade äta
helt!
Tre månader åt jag minimalt och
tappade från 48 till 38...
Inget hjälpte,
jag bara rasade och rasade.

Orken sinade
ämnen föll ur kroppen
fingrarna kunde sättas
under revbenen
och nyckelben.
Inga bröst
ingen rumpa
ingen mage
inga former alls
bara ett skelett.

Då någon ser mitt foto
då jag var stor, som jag har i
hallen, för min dotter var nyfödd.
Säger de:
"Fan vad du såg ut."
"Tack för det."
"Är det du?"
"Tyvärr var det jag."

Än idag märker jag glåpord
hagla bara för jag går upp
i vikt.
Aldrig accepteras
aldrig ses som den
jag är då jag väger för mycket.
Aldrig kan jag äta vad jag
vill, måste passa på.

Utseendet är allt har jag märkt
samma med pengar
samma med makt

Slår ner på mäns glåpord
då de kallar mig IDIOT!!!
Slår ner dem psykiskt så de
faller då de försöker trycka
ner.
Hatar män som inte kan
respektera mig!
Vill visa dem vad som kan
hända!

Trampar äckliga män på fötterna
klöser dem
skriker dem i öronen
stirrar med mordisk blick
hatar verkligen att kallas
sjuka saker
men har vant mig

Som sagt många män älskar
plåga mig.
Är väl van antagligen

Idag kan jag sparka de i
skrevet, knipa dem med mina
fingrar
eller putta dem så de faller.

MIG SKA INGEN KARL TRAMPA PÅ!




Fri vers av Filosofen2
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-26 19:30



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Du är en vacker och modig kvinna värd all repekt och kärlek!
2011-09-26

    ej medlem längre
INGEN ska väl trampa på dig, vare sig man eller kvinna

LOSERS ALL

Oerhört utlämnande texter...du har mod som få!!

RESPEKT
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2