Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar du?

Vågar du möta mig då mina tårar dalar?

Vågar du lyssna till min historia?

Vågar du älska mig?




Fri vers av Filosofen2
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-27 14:59



Bookmark and Share


  M.A.J.R
väldigt bra
2011-09-27

  Shahla Haghi
Jag lyssnar gärna på din historia.
2011-09-27

  Johan Bergstjärna VIP
JA, jag vågar och vill! ; ) : )
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2