Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes ord

 

Med händerna lätt knutna
runt den mångfärgade halsduken

lägger hon sina ord mjukt mot ytan
av den stickade ljusgröna koftan

orden trillar runt
och ner mot den prickiga kjolen
åker sedan kana ner
för de svartblanka strumpeklädsbeklädda benen

studsar mot svarta kängor
och ner mot
marken

där de ligger redo
för att

plockas upp av någon förbipasserande

 

en dag som idag

är aldrig som

igår




Fri vers av Cris
Läst 307 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-28 10:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
känns nästan som det ligger en drös människor där färdiga att plocka upp vad än hon än slänger ner:)

härlig dikt, i hvilket fall.
2011-09-28

  Ronny Berk
trevlig text med dubbel symbolik; något i stil med att handsken är kastad, men vem är han som plockar upp den, och när...
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris