Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en tjej som kan men inte vet hur hon ska skriva

Känslorna är många
spretar åt alla håll
kan inte få ner dem
på papper.

Tankarna vill
men orkar inte.

En stjärna på himlen
visar vägen
och då kommer orden.
Minnen får orken
att komma.




Fri vers av Filosofen2
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-28 19:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om dina texter!
Vackra, tänkvärda
2011-09-29

  Celticgirl VIP
Jag vet hur det känns när;
"Känslorna är många
spretar åt alla håll
kan inte få ner dem
på papper"
Vackert fångat!
2011-09-29

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Första strofen väckte en intressant bild i huvudet:
Tankarna spretar åt alla håll
blir till ett hopknycklat papper med lösa ord,
som träffsäkert flyger rakt ned i papperskorgen.
2011-09-28

    ej medlem längre
Du kan skriva men både lusten och förmågan har en tendens att gå i vågor
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2