Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför blir det aldrig bra, varför får jag aldrig vara lycklig eller iallafall mindre olycklig?


Uppsägningsavtal


Det är dags nu
att packa ihop
allt som någonsin berört
allt som någonsin gjort ont
allt som någonsin fått mig att skratta

Om och om igen
ser jag över det
mina fel, mina rätt
och hur det oavsett
alltid slutat fel
med en klump i halsen
knytnävsslag i magen
knivkastning i hjärtat
varje jävla gång

och hur jag nu
denna gång
inte orkar
denna gång
det finns ingen väg upp
allt runt om mig sluter sig
och jag orkar inte kämpa

så jag raderar ut
försvinner
snart finns inget kvar
och du blir overklig

jag ska inte minnas
den sprudlande lyckan
inuti när du såg på mig
med stjärnor i ögonen
jag ska inte minnas
hur din beröring
fick mig att tappa tid och rum
hur dina sms fick mig
att hoppa av lycka
för den rymdes inte inuti
jag ska inte minnas
att jag aldrig någonsin
har varit så lycklig
som jag var med dig

jag ska glömma
det var bara en dröm
för verkligheten känns inte så
det borde jag förstått

så jag skriver under
uppsägningsavtalet
det fanns inte plats för mig här ändå
kryssar för att aldrig komma tillbaka igen
och lämnar in
mitt sista hopp


det är svart nu
bara svart överallt
musik har blivit oljud
som skär i hjärtat
min säng är för stor
och jag kan inte sova
det hjälper inte att jag rullar ner
och solen gör bara ont
denna gång kan jag inte hantera det
jag vet inte vart jag ska ta vägen
för du är överallt
i sängen, i soffan, i köket, i stolarna
mattan, på balkongen, i gardinerna
men mest av allt
inuti mig och du försvinner inte
fastän jag skrubbar, skrubbar
river och klöser och klöks
DU FÖRSVINNER INTE
för du sitter djupare och
jag kommer inte åt dig
du är i mitt huvud och i mitt hjärta
för nära min själ och du gör mig galen
FÖRSVINN eller
bara kom tillbaka



det finns inga överlevnadsstrategier kvar
jag har förbrukat alla
snart har jag inte ens orden kvar
du var mitt sista hopp
och du är borta och jag andas inte
jag bara finns utan att vara här

och det är ditt fel
fattar du? DITT FEL!
jag avskyr dig





kan du inte bara hålla om mig?




Fri vers (Fri form) av Alexandoria
Läst 442 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-29 13:26



Bookmark and Share


  LassO
Känns igen bra formulerat
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Alexandoria
Alexandoria