Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjungande ord

Mörkret sakta sig sänker över stadens ljus.
Stegen trötta utan brus,
tankarna vandra längs havets strand,
då sommarbris tog hårets glans.

Naturen nu i sin sömn
faller löven utan dröm,
från trädens ljuva sömn.

Väntar nu till nästa vår
innan allt återuppstår.




Bunden vers (Rim) av Filosofen2
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-29 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2