Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dit kommer ingen som inte kommit så långt,,


Ljusskygga drömmar



Dimman lättar ankar för att segla bort från
solens förgörande styggelse, den som suddar
ut alla skuggor -som den inte kastat själv






Fri vers av Gawain
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-29 22:43



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
förtätad, tänkeväckande, trolsk
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain