Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrkans ljus

Som om sommaren är tillbaka
njuter jag av solens hetta, då
stegen når havets brus.

Med vinden i mitt hår,
följer det likt seglen som ger
kraft till båten, då vågorna
studsar mot skrovet.

Lätt i sinnet öppnas en
värld som omsluter naturens
grönska. Utan krav, stannar
mina steg, då känslan
åter vinner över demonernas
svarta moln.

För en sekund stannar tiden,
låter vyn öppna horisontens
alla dörrar.

Likt sommarbrisen formar
klädseln figurens former
längs kroppen.
Leendet möter nyfikna
ansikten, då de ser
glitter från ögonens styrka.

Idag känns styrkan
idag öppnas möjligheter
idag älskas denna dagen
då ljusets magi når
stans puls
och lockar till skratt, som
når enda till himlen.




Fri vers av Filosofen2
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-30 18:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt med värme och innerlighet i. Skapar ljus och glädje att läsa.
2011-09-30

    Oak VIP
Härlig dikt.

Stryk långa i (långa hår)
skrov stavas utan å

Använd helst inte tillbaka det är ett av de mindre vackra orden.
2011-09-30

  John B Lund
Det har varit en underbar dag.
Solen har varit saknad, idag kändes den dubbelt upp och lite till.
Du fick ner känslan fint i ord.

Ja, idag kändes styrkan
och möjligheterna.

Tack
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2