Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helande upplevelser

Första oktober.
Höstmånad.
Idag sandaler och topp.

Hettan tog alla med storm.
Höstens tystnad vilar som
ett tjockt täcke då
lövens livlösa färg når
asfalten.

Idag var sommaren tillbaka,
idag vidgade vyn min nyfikna
blick, mot stans små gränder.
Mina steg nådde ödets
rop.

Ensam, men aldrig övergiven
finner jag mina skatter då
upptäckterna väcker nya intressen.

Upp med mobilen, fånga motivet.
Dela med mig, lyckan total.

Första oktober
snart till enda.
Fångat dagens ögonblick
då solkatten log, kisade
glömde solglasögon.

Två handelskassar i vardera
hand. Observerade att många var ute
samtidigt som jag.
Stegen långsamma, tankarna
få, ville fånga intryck, ville
återskapa sinnenas harmoni.

Teaterparken öppnar vägen
till allas hjärtan. Kullar, lockar
barnen till lek, liksom gungor
och andra ting.
Trädens styrka fångar parken,
omringar och fångar upp trygghetens
område.
Gången genom hela parken, krasar under
skosulorna, då gruset följsamt kommer
med.







Fri vers av Filosofen2
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-01 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2