Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack!

Blåbär, hallon och en massa andra frukter
som höjer livets status.

Jakten på inflammationshämmande
börjar då insikten växer.

Fisk i olika varianter stärker kroppens
försvar. Sen kommer hälsokost.

Denna nya resa jag fått reda på, kan
öppna nya sinnen. Kanske mina nya
insikter vägs över de gamla.

Vill leva, vill leva länge
desperat då maten lugnar själens
djupa rum.

Det stöd jag får då sorgen växer
kan inte nog tackas. De ord jag
läser ni ger från era hjärtan
öppnar mitt sinne, då ljus
kommer in.

Skulle vilja krama er alla och säga
tack, tack för de ord ni skänker
tack för den empati ni visar.

Då kroppen inte är som åldern visar
försvinner många.
Tråkig då orken inte finns.

Min underbara väninna jag träffar
varje dag visar hur viktig jag är.
För henne finns inget försvinnande,
för henne är jag aldrig tråkig.

Tack vare er också orkar mina
texter skrivas. Utan er vad vore min
poetiska talang då?

Vissa på poet kommer mig så nära,
ser mina sidor jag bär.
Delar med er, liksom jag tillbaka.
Fått så mycket kärlek, vänskap
och hopp, då orden inte bara varit
ord. Tröst, skratt, kramar då
tiden passat.

Några kvinnliga poeter finns i mitt
hjärta och ni vet vilka ni är.
Utan er hade min kvinnlighet aldrig
blommat ut så.
Utan er hade jag inte haft så underbara
väninnor som nu.

Du är stark i din svaghet
är en sång en mycket nära vän sände
mig en natt, då jag grät av smärtan.
Hörde denna sång och smärtan försvann.

Du är stark i din svaghet, då Gud bär dina
sorger, du är stark i din svaghet, då
han bär hela dig.

Anna*
skrev och sände mig den.
Den sången är min livlina.

Tack mina hjärtan för ni stannar kvar
och aldrig ger upp.
Tårar vi sänt varann, kramar och
ännu mer kramar då våra vägar
kommer att korsas....

Kramar er alla och önskar mina ord
ger styrka då ni är ledsna.




Fri vers av Filosofen2
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-05 22:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint!!!!!!
2011-10-06

  Junitvillingen
Jag vill tacka dig vännen för att du ger så mycket av dig själv, att du trots dina egna svårigheter finns där...sann vänskap är att ge och få - utan krav. Men generositet & kärlek finns där helt naturligt när känslan är den rätta, det är lätt att ge till någon som du - själsfränder är varandra så nära trots geografiska avstånd - en pärla bland pärlor är du, sann är känslan, vacker som en nyutslagen blomma, som daggdiamanterna på färggranna löv...här, nu & för evigt. Tack!
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2