Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamhetens torg

 

plötsligt

öppnade sig ensamhetens torg,

bodar med stängda luckor, luckrande,

lukrativ försäljning har flyttat

 

in mellan leder,

knakar

pekar finger, färgar ögonbottnar

 

mörka




Fri vers av Cris
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-07 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris