Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till och med våra telefoner blev höga ihop

 

jag tänkte sekunden innan att dom där händerna 

borde åtföljas av varningsskylt modell kärnvapen

i närheten av mina knän

 

CAUTION: EXPLOSIVES! HANDLE WITH CARE.

 

sen två flaskor rött ovanpå doften av Opium och det andra

som till och med sovit där en natt eller två

var en idé, kanske inte en av mina mest lysande

 

 

men du, du har ingen aning




Övriga genrer av Elin S
Läst 540 gånger
Publicerad 2006-01-10 22:19



Bookmark and Share


  Dan Linder
underbar!
2006-01-17

  Propella
Jag är nog kär i dig. Ja. Det är jag nog.

Jisses vad bra du är.
2006-01-13

  vega lando
tack för denna text!
jag vet en själv som inte har någon aning.
när jag insåg, var jag tvungen att lämna honom.
och våra telefoner,soffan och katterna var alla lika höga.
mer eller mindre i en ungdomshistoria om kärlek till fel saker.
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S