Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

P 1

 

mina fingrar virkar själsliga band

återigen

 

och till dig

 

ofta, 

mycket tycker jag om att gå på blanka vatten

svälja klarheten och gå in mot osäkerheten

 

mycket gillar jag att hänga på kanten

lite på randen

 

eller ligga vid strandkanten och tänka mig

dina

händer

 

lyfta mig upp mot solen

 

och bära mig över vattenytan

 

tills våra hjärtan samtalar




Fri vers av Cris
Läst 304 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-07 15:08



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) ja den var fin... P1 :)
2011-10-10

  Annmargreta
Mycket finy skrivet-hoppas du haft en mysig sommar <3 <3 <3
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris