Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensam är hel (om man funnit sig själv)


Elden


peta i elden, dricka ett glas vin till
och blinka lite trött medan snön faller
ljudlös utanför

höra lågornas dans, inget annat


Somna ensam till ljudet av värme
och trygghet, somna som vore man
hel, utan varken sår eller ärr

bara somna






Fri vers av Gawain
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-08 00:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, du skriver så även jag längtar
ut till stugan i skogarna..
2011-10-15

  KrutOla
Föredrar den typen av värmeljud framför min luftvärmepump som låter som en Spitfire med motorn på fullt varv.

Du skriver så jag längtar till ensamheten i en stuga i skogen.
2011-10-15

  Lina Olivia
Förlåt. Gawain, juh!
2011-10-14

  Lina Olivia
Vacker, Galwin. Tycker om introt, före dikten.
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain