Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte så lätt att få med alla som kanske platsar...


NUTIDENS STORA SVENSKA SJUNGANDE POETER!


Tomas di Leva betydligt underskattad,
Peter Le Marc etablerad och bra!
Uno Svenningsson platsar mycket väl.
Eva Dahlgren, så klart!

Laleh, åh, Laleh!
Robert Broberg måste räknas in.
Naturligtvis Wille Craaford,
Staffan Hellstrand jag så när hade glömt!

Elin Sigvardsson, förlåt!
Peter Lundblad, självklart!
Mikael Wiehe bör nog vara med?
Några har jag nu säkert ändå missat? nåväl…




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-01-11 11:52



Bookmark and Share


  mariann
Ja sköna sjungande poeter de platsar där så bra!
2006-01-11

  Nils Sondefors
Tack kära Loredana!
Nils
2006-01-11

  Last Word Spoken
Å, Nils, här instämmer jag med
Crister, alias Ord.

Jag älskar musik och du fick med

favoriterna, blev glad för Tomas DiLeva,

absolut uderskattad, men kärlek är den röda

tråden i hans lyrik, han kanske inte sjunger

alltid så bra men låter, vi behöver varandra,

vi behöver varandra, den har fastnat i hjärtat mitt,

För att Vi behöver Varandra, hehe så enkelt och

så poetiskt.

Tack Nils!
2006-01-11

  Nils Sondefors
Tack Ord för de orden!

Nisse
2006-01-11

  Ord
Blir glad av din text !! =)

Har tänkt skriva något liknande själv många gånger..
..då jag, precis som du anser, att musiker och textförfattare,
är just dagens poeter...

..som dessutom tillför ytterligare dimensioner till sina dikter,
genom att lägga till ljud och bild till sina alster..

All heder till dem ! och till dig ! för att ha uppmärksammat dem.

Tack !

/ Crister
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors