Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

tror egentligen inte på himlen, men vet inte hur jag ska formulera den andra sidan heller..




Ville bara säga hej

 

*Signaler går fram*

 

-Hej det här är ****, jag kan inte svara just nu.
Men lämna gärna ett meddelande så hör jag av mig.
Ha det bra, hejdå.


*Pip*

 


Hej mamma det är jag

Hur det är med dig?
Mår du bra nu?

Jag har så mycket
som jag vill berätta

Med mig är det okej
jag är lycklig här i Stockholm

Men ibland är det svårt
att vara ifrån familjen

Det går bra med skolan
det är jätte intressant

Jag har inget jobb än
men jag söker efter ett

Du skulle vara här
och se hur jag har det

Visst hälsar du till alla sen?
Och du, jag ville fråga en sak

 

 

 


Hur är det i himlen?




Fri vers av sockerspöket
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-12 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket