Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en annan tid i en annan värld

I en annan tid i en annan värld
öppnar sig universum likt
moder jord.

Då vi sätter ner foten där, finns
inga vapen, inget hat, inga
droger och inga elaka handlingar.

Paradiset kallas det och om det blir
så på jorden vet bara Gud.
Tiden är orolig, svår att förstå,
men de som kan bibeln vet
att Gud sände sina profeter till
de delar som var mest drabbade
i världen.

Idag är det människor, som hjälper
de mest utsatta, genom tron de
bär.

Oavsett vilken gärning vi gör,
betyder bara hjärtats ord allt,
utan det ingen mening.





Fri vers av Filosofen2
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-14 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2