Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på gränsen till det begripliga,,


Nifelbrunn


- Eifelgorm,
Ert besök är dessvärre en besvikelse
och Ni ombeds omedelbart lämna oss
då eländet vi känner bara kan lindras
av Er dessvärre efterfrågade frånvaro


Och Eifelgorm gick, och vandrade tills
han död snavade huvudstupa ner i en
brunn djupare än ekot av sitt eget fall

vars botten han aldrig nådde






Fri vers av Gawain
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-14 21:19



Bookmark and Share


  KrutOla
En liten fabel med inslag av kanslisvenska är aldrig fel att läsa så här en lördagskväll med ena handen på musen och den andra runt vodkaglaset.

Eifelgorm och Nifelbrunn. Förbålt innovativa ord, på min ära!

Schkåll!
2011-10-15

  AgnesP
Gillar denna.. bara titeln Nifelbrunn är en ren fröjd..
2011-10-14

  lodjuret/seglare VIP
Som läsare måste jag å det mest nådiga protestera att denna fria vers inte har presenterats som saga/fabel, om den nu inte skulle visa sig vara en del av verkligheten förstås och i så fall (ber jag att få återkomma i detta delikata ärende)
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain