Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm inte

Glöm bort avgasen,
betongen, den graå vardagen.
Glömt allt du lärt dig om fysik.
och bara flyg.

Sväva dit du vill,
men glöm inte att landa ibland,
glömt inte att hälsa på,
om så bara för att fråga.
Hur är det?
Glöm inte mig.




Fri vers av Arro
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-17 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arro
Arro