Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oasens under

Sjunger Små lätta moln,
då jag stiger upp.
Känner vinden i ryggen
och når mina mål.

Vännerna finns många
både nära och långt
bort.
Då meddelanden kommer
känns hjärtats puls.

Då jag kommer hem från
skolan samlar jag stenar från
havet, som jag och min
dotter plockat, lägger i blå
dekorationsstenar i botten
lägger i de samlade stenarna
som syns längs väggarna
i locket, som var för fint att
slänga.
Toppade med kastanjer.

En hjärtsten med hjärthål,
minns jag min dotter
plockat en vårdag för några
år sen.
I den stenen finns hennes
tankar, känslor och kärlek
till mig.

Jag blev lycklig då jag funnit
något jag kunde lägga den
synlig i.

Idag ler jag, nu finns minnena
synliga så hjärtat ler.
Idag fångade mina ideer
inspirationen och skapade en
underbar oas.




Fri vers av Filosofen2
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-17 21:16



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2